Zi-zz-ART is gehuisvest pal aan het water, staande mast route, aan de zuidrand van Leeuwarden. De sloep (Butskop) ligt voor het workshop-atelier aan het Woudmansdiep. In het voorjaar en in de zomer beginnen we de dag met een tocht op het water. In onze sloep genieten groepen van 10 tot 12 personen van de prachtige natuur die Friesland met haar meren en riviertjes zo uniek maakt. Proviand aan boord. Het fototoestel gaat mee, we fotograferen de oevers, het landschap, de dorpsgezichten, de flora en de fauna.

Kortom, de natuurzwerftochten als inspiratiebron.

Terug op het atelier worden deze indrukken en foto’s omgezet in beelden die de aanzet vormen voor het schilderij, de ets, de houtdruk, de fotografische ets. Verder bestaat de mogelijkheid het grafische werk te verwerken tot boeken en leporello’s, eventueel gelardeerd met tekst en gedichten: een blijvende herinnering aan een unieke dag/weekend.

Kunst en natuur in Friesland, een alternatief voor een unieke bedrijfs-/personeelsdag  of  een feestelijke familie-bijeenkomst.

“Wandeling over het water – workshop”

Natuur en Kunst, een sloepentocht op het Friese water tezamen met een workshop in ons atelier aan de flanken van de Froskepôlle te Leeuwarden:

1-dag (sloepentocht + workshop):  € 95,= *

2-dagen, bijvoorbeeld weekend (sloepentocht + workshop): €175,=  *)

* inclusief warme/koude lunches, koffie/thee en afsluitend wijntje + alle materialen